Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes
Inscripcions obertes Temporada 2021/22
Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes
Inscripcions temporada 2021/22

Inscripcions Obertes - Temporada 2021-22

Inscripcions Obertes, temporda 2021-22

Benvolgudes Famílies, un any més ens disposem a preparar una nova temporada de vòlei, la cinquena amb  la unió del Club Vòlei Cellera i la  Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes. 

Aquest any esperem poder oferir l’activitat sense aturades i que això ens permeti preparar diversos partits per a tots els equips. Queda per veure si l’equip sénior podrà reprendre la competició supracomarcal i si les noies júnior volen competir a nivell federat, tot això s’haurà de decidir en les properes setmanes.

També seguirem intentant formar un equip de nois i noies en edat escolar, a partir del 8/9 anys, per tant, si esteu interessats en fer l’activitat de vòlei aquesta temporada ompliu el formulari adjunt. Aquest formulari de moment no és cap inscripció, de moment ens servirà per poder veure si hi pot haver equip i contactar amb les famílies.

Que us oferim?

Us oferim de nou poder fer vòlei a condició que hi hagi un mínim d’inscrits per categoria, l’any passat o temporada passada es varen poder fer tres grups sénior, sénior competició i júnior. Per aquest any tornarem a intentar fer un grup de mini.

  • Vòlei Sénior Competició (2 dies a la setmana)
  • Vòlei Sénior no Competició (1 dia a la setmana)
  • Vòlei Júnior (2 dies a la setmana)
  • Vòlei Mini (1 dia a la setmana)

El vòlei sénior competició era per aquells esportistes que no en feien prou en entrenar un dia a la setmana, amb aquesta modalitat podien entrenar dimecres i divendres i també competir a la lliga supra-comarcal que organitzen alguns clubs de la província que dóna la possibilitat de fer un partit contra un altre equip un cop al mes.

En aquests moments no sabem si aquesta lliga que es va interrompre el març del 2020 per culpa de la pandèmia es podrà reprendre ja que és una iniciativa de diversos clubs de la província de Girona i encara està pendent la convocatòria de la reunió. 

El Vòlei sénior no competició era pels esportistes que amb 2 hores a la setmana ja veien cobertes les seves necessitats, aquesta passada temporada l’activitat es feia tots els dijous a les 9 del vespre al pavelló municipal de la Cellera de Ter.

Vòlei Júnior Cada any aquest grup de noies entrena 2 dies per setmana al pavelló municipal d’Amer, per aquest 2021-22 hauran de decidir si volen competir a nivell federat o volen seguir entrenant i trobant partits amistosos contra altres equips de la província

Altres possibilititats

Sabem que hi ha molta competència, som pobles petits i esports com el futbol i també el bàsquet tenen l’opció de reclutar els nens i nenes abans que nosaltres, però no ens en conformem, creiem que podem crear base i per tant si tenim la mínima possibilitat de trobar altres grups més joves, hi posarem tots els recursos per poder començar escola i això només depèn de vosaltres.

Per tant, per completar la inscripció no cal tenir una de les edats que detallàvem anteriorment, la intenció es veure si podem treure algun altre grup i si finalment per mala sort no tira endavant les vostres dades seran esborrades dels nostres servidors, per tant si us agrada el vòlei us aconsellem que us apunteu i així nosaltres podrem treballar per aconseguir més equips.

Preus:

 • Vòlei Sénior   75 +65 + 65  
 • Vòlei Júnior i infantil 90 + 80 + 80 € trimestre.
 • Vòlei Iniciació 75 + 75 + 75 € trimestre. 

Aquests preus són sense assegurança esportiva, tot i que hi ha la possibilitat qui ho desitgi de poder-la tramitar amb el consell comarcal de la selva. Ja us passarem la informació tan bon punt comenci la temporada.

Inici

Està previst que la temporada comenci al setembre en el cas dels equips sènior, la resta seria a 1 d’octubre tot i que hi ha la possibilitat de començar abans. L’inici també dependrà de la disponibilitat dels Ajuntaments per obrir els respectius pavellons. (Amer – La Cellera).

Inscripció 2021/22

Clica en el botó per anar al formulari d'inscripció.

Inscripció 2021/22

Clica en el botó per anar al formulari d'inscripció.