Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes
Nova Temporada, Inscripcions Obertes
Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes
Nova Temporada, Inscripcions Obertes

Nova Temporada, inscripcions obertes

Nova temporada. Inscripcions Obertes.

Benvolgudes Famílies, un any més ens disposem a preparar la nova temporada de vòlei i com tots ja us podeu imaginar aquesta serà força diferent de les altres, tot i això, esperem poder oferir un any ple d’activitats i que totes i tots pugueu gaudir d’aquest esport amb nosaltres, amb la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes.

Que us oferim?

Us oferim de nou poder fer vòlei a condició que hi hagi un mínim d’inscrits per categoria, l’any passat o temporada passada es varen poder fer tres grups.

  • Vòlei Sénior Competició
  • Vòlei Sénior no Competició
  • Vòlei Júnior

El vòlei sénior competició era per aquells esportistes que no en feien prou en entrenar un dia a la setmana, amb aquesta modalitat podien entrenar dimecres i divendres i també competir a la lliga supra-comarcal que organitzen alguns clubs de la província que dóna la possibilitat de fer un partit contra un altre equip un cop al mes.

Aquest any, amb el tema de la COVID-19, desconeixem en aquests moments si està prevista la reedició d’aquesta lliga i per tant haurem d’esperar més endavant per donar-vos aquesta informació.

El Vòlei sénior no competició era pels esportistes que amb 2 hores a la setmana ja veien cobertes les seves necessitats, aquesta passada temporada l’activitat es feia tots els dimecres a les 9 del vespre al pavelló municipal de la Cellera de Ter.

Vòlei Júnior per aquest 2019/20 el club estava molt orgullós d’haver aconseguit un grup de noies al voltant dels 16 anys que entrenaven 2 cops a la setmana a Amer, en aquest temps només es va poder fer un partit contra el Farners però les sensacions eren molt bones i esperem que aquest grup torni a repetir l’experiència.

Altres possibilititats

Sabem que hi ha molta competència, som pobles petits i esports com el futbol i també el bàsquet tenen l’opció de reclutar els nens i nenes abans que nosaltres, però no ens en conformem, creiem que podem crear base i per tant si tenim la mínima possibilitat de trobar altres grups més joves, hi posarem tots els recursos per poder començar escola i això només depèn de vosaltres.
Per tant, per completar la inscripció no cal tenir una de les edats que detallàvem anteriorment, la intenció es veure si podem treure algun altre grup i si finalment per mala sort no tira endavant les vostres dades seran esborrades dels nostres servidors, per tant si us agrada el vòlei us aconsellem que us apunteu i així nosaltres podrem treballar per aconseguir més equips.

Preus:

  • Vòlei Sénior competició – 58 € trimestre
  • Vòlei Sénior no competició – 25 € trimestre
  • Vòlei Júnior i infantil – 58 € trimestre.

Aquests preus són sense assegurança esportiva, tot i que hi ha la possibilitat qui ho desitgi de poder-la tramitar amb el consell comarcal de la selva. Ja us passarem la informació tan bon punt comenci la temporada.

Aquest any us demanem número de compte per passar rebut bancari, la prova que vàrem fer la temporada passada de passar per la nostra botiga en línia no va funcionar com nosaltres hauríem desitjat i per tant el vòlei com la resta d’activitats es cobraran els trimestres amb un rebut que passarem els mesos d’octubre, gener i abril.

També regularitzarem els saldos de l’any passat i es retornaran els diners del tercer trimestre a tots aquells que els vareu pagar. Així mateix també es demanarà la quota del segon trimestre a aquelles famílies que no la varen fer efectiva.

Inici

Està previst que la temporada comenci al setembre en el cas dels equips sènior, la resta seria a 1 d’octubre tot i que hi ha la possibilitat de començar abans. L’inici també dependrà de la disponibilitat dels Ajuntaments per obrir els respectius pavellons. (Amer – La Cellera).

COVID-19

En el cas de la COVID-19 dir-vos que estem a l’espera dels protocols d’actuació per part de federacions i secretaria general de l’esport, des del club, prendrem totes les mesures necessàries, les que toquin per normativa. Creiem que una activitat com el vòlei és segura i que es pot fer reduint al màxim els riscos. Els protocols us els farem arribar tan bon punt els tinguem i els penjarem a la web.

Inscripció

cliqueu en el botó per accedir a la inscripció. No es farà cap cobrament sense estar segurs que heu començat l’activitat. Si encara no esteu decidits del tot però voleu estar al corrent de com es va preparant la temporada el formulari permet entrar 4 dades imprescindibles per mantenir el contacte i deixar la resta per més endavant. per tant si vols estar informat/da omple només la primera secció.

incripció Vòlei

Ja et pots inscriure a l'activitat de vòlei per la temporada 2020/21, pots clicar sobre la imatge o en el botó corresponent.

Inscripció Vòlei

Ja et pots inscriure a l'activitat de vòlei per la temporada 2020/21, pots clicar sobre la imatge o en el botó corresponent.