2019-02-02-Vòlei-Unió-Esportiva-Cellera-Amer-Aloges-Porqueres-6.jpg

Finalitzen la primera volta com a líders invictes

Unió Esportiva Cellera Amer Hipra 3 – 0 Club Vòlei Aloges Porqueres

Les noies de la secció de Vòlei estan fent una gran temporada, els resultats ho avalen. 8 partits i tots finalitzats amb victòria, és més, les d’en Xevi Villanueva no han cedit cap SET fins al moment i s’han convertit en les favorites per aconseguir el títol de campiones de la lliga supracomarcal de la província de Girona que organitza el consell esportiu del Gironès.

El secret va arribar a l’inici de la passada temporada a la qual es va decidir augmentar les hores d’entrenament i passar d’un a dos dies setmanals. També aquest any han aconseguit alguna nova jugadora procedent d’altres clubs que han acabat d’arrodonir un equip sensacional.

Des del club només podem felicitar-les per la feina ben feta i animar-les a seguir treballant com fins ara.

El futur segurament passa per federar-les i jugar una de les lligues de la Federació la temporada vinent, ja que segurament si es vol evolucionar, s’haurà de mirar cap amunt. Evidentment això suposa un repte, ja que el nivell puja exponencialment i també els costos, a més, al no ser un esport majoritari els rivals no es trobenal costat de casa i per tant es multiplicarien els desplaçaments per la província i nord de Barcelona.

En tot cas des de la Unió Esportiva Cellera Amer Hipra posarem els mitjans que calgui si les noies volen fer el pas, ens interessa moltíssim que la secció de vòlei creixi i que es faci gran, per tant, estigueu pendents de la nostra web, ja que esperem donar bones notícies de la secció de Vòlei en un futur pròxim.

Moltes felicitats noies!

Classificació

Algunes Fotografíes

Unes quantes jugades (Vídeo)