Slide Vòlei 3 Unió Esportiva Cellera Amer (Per ordinador)

Escola de Vòlei

Benvolgudes famílies, l’any passat el Club de Bàsquet i el de Vòlei varen formalitzar la unió esportiva de les dues entitats, aquest fet ens ha de permetre unir esforços i ser més eficaços en la planificació, gestió i finalment execució de cadascuna de les activitats. L’any passat es va poder veure algunes pinzellades d’aquesta unió sense que fos massa evident per la població en general, ja que les activitats del club varen ser gairebé les mateixes que sense aquesta unió.

Però per aquesta temporada vinent ja teníem pensat començar el curs oferint Vòlei d’Escola, volem formar jugadors, entrenar 1 o 2 dies a la setmana i fer alguns partits amb equips d’altres clubs amb la intenció de garantir un futur al Vòlei a la zona del Ter Brugent. De moment per falta de lloc hem hagut d’endarrerir aquest inici, com molts sabeu 14 equips de Bàsquet i 1 de vòlei hem de compartir espai en el Pavelló Municipal d’Amer, esperàvem poder disposar del pavelló municipal de la Cellera aquest mes de setembre però no serà possible i l’activitat s’endarrerira fins passades les festes de Nadal.

La Nostra Intenció:

De moment obrim un petit formulari per tal que les persones que estigueu interessades us pugueu apuntar per rebre informació, per una part nosaltres sabrem del nombre de persones interessades, de la població on resideixen i les dades de contacte.

La idea seria trobar nens i nenes a partir de 3r curs, o sigui nascuts el 2010 o més grans, ja que és una edat ideal per tal de poder començar a fer les primeres pràctiques en un esport força tècnic. Us deixem l’enllaç al formulari aquí a sota mateix.

 

Inscripció

A quin lloc entrenaríem

La idea seria entrenar un dia a la Cellera i l’altre a Amer, en un horari per estipular, però evidentment si no surt gent d’algun dels pobles, l’activitat només es podria fer a un dels llocs. Si només hi hagués gent de la Cellera o Anglès ho faríem en el lloc més pròxim que seria el pavelló de la Cellera i el mateix passaria si només sortís gent d’Amer o de Les Planes. En el formulari us demanem quin dia us seria possible entrenar.

Preus

Intentaríem fer preus populars, uns 16 euros al mes per 8 entrenaments i algun partit i s’inclouria una assegurança esportiva.

Per tant si creieu que us pot interessar aquesta activitat no us oblideu d’omplir el formulari per tal que nosaltres sapiguem que existiu i per tal d’enviar-vos qualsevol informació sobre l’activitat.

La Junta de la Unió Esportiva Cellera Amer.