Vine a fer vòlei amb nosaltres

Benvolguts amants del Vòlei, com molts sabeu, la Unió Esportiva Cellera Amer Les Planes és un club multi esportiu, és veritat que tenim com a referència el bàsquet, ja que el club originalment es va crear l’any 1987 amb aquesta idea tot i que en els darrers anys hem anat integrant un munt d’esports, entre ells el Vòlei que ocupa un lloc molt important en l’organigrama del club, la nostra aposta és clara, volem fer créixer aquest esport tant com ens sigui possible i convertir-nos en un referent a la zona.

Durant la temporada rebem imputs de gent de diversos pobles els quals ens informen de l’interès per part de jugadors o jugadores interessades a fer Vòlei, Les Planes sempre a sigut un focus important ja que no fa gaires anys disposava d’algun equip i competia regularment.

Ara hi ha unes quantes noies d’Anglès que també tenen interès i no sabem si hi ha molta més gent d’altres pobles que vulguin començar a entrenar. Des del club volem fer el possible per facilitar que surti un bon grup i posar les condicions necessàries per la pràctica de l’esport.

És per això que obrim un formulari per demanar 4 dades per tal que tinguem una referència de la gent que vol fer aquest esport, edat i sexe, telèfon, correu i poca cosa més  per tal d’unir interessos comuns i treure conclusions de cara al setembre.

Doncs, dit i fet, sota aquestes paraules podeu trobar l’enllaç al formulari informatiu, evidentment no és cap inscripció, simplement manifesteu un interès per aquest esport i deixeu les dades necessàries perquè nosaltres puguem contactar i informar-vos de quantes persones hi han disposades a començar l’activitat i en tot cas reunir-nos en un futur pròxim per parlar-ne.

També dir-vos que per qualsevol dubte ens podeu trucar al número 644454291 o enviar-nos un correu electrònic a info@unioesportiva.cat. Moltes gràcies i us seguirem informant.

Formulari