2 partits, 2 victòries de l'equip sénior

Després d’alguns anys de no fer-ho, tornem a tenir a l’equip sénior en competició, aquest any, els més grans de la secció de vòlei estan inscrits a la lliga supracomarcal de la província de Girona, una competició, no federada, organitzada pels mateixos clubs que hi competeixen.

Aquesta lliga, que forçosament ha de ser mixta i que ha de comptar permanentment amb noies sobre la pista té molts avantatges per gent que no pot o no vol comprometre’s cada cap de setmana, ja que la disputa de partits és un cop al mes.

També com que no té despeses federatives surt més econòmica pels participants. Per l’altre costat és que l’organització va a càrrec dels clubs amb la problemàtica que això comporta.

L’equip Sénior ja ha disputat 2 partits i tots 2 ha aconseguit la victòria, el primer contra el CV Aloges porqueres “A” per 3 Sets a 0 i el segon contra el CV Sant Pere Pescador per 3 a 2.

Aquesta és una lliga amb 2 fases i acabarà a finals de temporada, per tant esteu atents a la web perquè us anirem informant de l’evolució d’aquest equip en les setmanes vinents.

Us deixem amb un vídeo i l’enllaç a les fotografies del primer SET contra el Sant Pere Pescador, un partit moooolt  ajustat que es va resoldre per detalls i en el darrer moment. Fins a la pròxima.

Fotografies

Cliqueu en el botó per anar a l’àlbum on hi han les fotografies de la jornada

Calendari 1a Fase

vídeo del primer SET

Participacions de la Grossa

Col·labora amb el club comprant participacions de la grossa de cap d’any. hem adquirit 20 números sencers per valor de 9000 euros que estem repartint per tota la zona del Ter Brugent. NO ET QUEDIS SENSE.

Sortida al Palau Blaugrana

No et perdis el 27 de desembre aquest partit d’Eurolliga. Autocar + activitat + entrades des de 25 euros.

Inscripcions de Vòlei

Si encara no has fet la inscripció de vòlei aquí tens l’enllaç al formulari